Susana Pino comparteix la seva experiència al projecte What's Up!

Record perfectament quan em van oferir l'oportunitat de collaborar amb el projecte What's up! Es tractava de compartir la meva història de vida amb alumnes de tercer d'ESO. En aquell moment, la meva ment es va omplir de records de quan jo tenia aquesta edat. Vaig recordar a aquella nina espantada, poruga, introvertida, angoixada, trista.... Amb l'edat que tenen els joves amb els quals jo collaboraria, ja havia experimentat els meus primers símptomes del trastorn. Era una edat molt vulnerable, a la qual em sentia completament perduda. Aviat vaig ser conscient de l’important que hagués estat per a mi que algú m'hagués explicat que el que m'estava passant tenia nom, tractament i, per descomptat, sortida. Així que imaginau-vos com em sent d’afortunada quan compartesc la meva experiència amb ells, quan els transmet normalitat a l'hora de xerrar de sentiments o demanar ajuda i de no avergonyir-se per sentir de manera diferent a la resta. Per a mi és súper guaridor poder oferir allò que jo no vaig tenir.